Werknemer

Je bent ziek en in de meeste gevallen wordt het werk vanzelf weer snel hervat. De begeleiding door de bedrijfsarts is dan voldoende. Wanneer je niet in je eigen functie kunt of mag terugkeren, is het voor jou al als werknemer, maar ook voor de werkgever, belangrijk te weten wat de mogelijkheden zijn om het werk te hervatten in de eigen organisatie of wellicht bij een andere werkgever. Zo’n situatie doet zich voor als duidelijk is dat een werknemer niet in de eigen organisatie kan terugkeren

Als je ziek bent en je jouw eigen functie niet meer kan uitoefenen helpt RD Arbeidsdeskundig Advies je graag bij je zoektocht naar passend werk. Dit kan een andere functie bij je eigen werkgever zijn, maar ook een nieuwe baan bij een ander bedrijf. Dit laatste is re-integratie 2e spoor.

In een gesprek met de werkgever en de werknemer kijkt hij niet alleen naar de beperkingen maar vooral naar de mogelijkheden van de werknemer. Het resultaat van het arbeidsdeskundig onderzoek wordt weergegeven in een duidelijk en werkbaar advies.

Nieuws
20 april 2018
9 april 2018
Archieven